نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

سلیمی: فرزین توان حل مشکلات کلان اقتصادی کشور را دارد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با مثبت ارزیابی کردن انتصاب «محمدرضا فرزین» به ریاست بانک مرکزی گفت که وی توان حل مشکلات کلان کشور در حوزه اقتصاد را دارد و‌ می‌تواند نرخ ارز را تثبیت کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۰۹ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 30
کد خبر: ۱۶۶۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، تغییر مدیریت بانک مرکزی در شرایط کنونی کشور را تصمیمی درست و خوب دانست که می‌تواند شرایط را به‌گونه‌ای بهبود بخشد و تأکید کرد: رئیس کل جدید بانک مرکزی باید از تجارب و تخصص کارشناسان همسو با برنامه دولت که دغدغه حل مشکلات کشور را دارند، استفاده کند.

نماینده مردم سمیرم در مجلس با اشاره به نابسامانی در حوزه ارز متذکر شد: شرایط امروز حوزه ارز طبیعی نیست و بالا رفتن نرخ ارز در همه حوزه‌ها تأثیرگذار است و اگر فرزین بتواند با تدوین برنامه‌های اقتصادی کار خود را شروع کند، در این راه موفق خواهد شد.

سلیمی با اشاره به وجود مشکلات ساختاری در اقتصاد کشور افزود: بخشی از این مشکلات به سال‌های گذشته برمی‌گردد اما به نظر می‌رسد تصمیم دولت برای تغییر مدیریتی در بانک مرکزی مطلوب باشد؛ چون فرزین قبلاً هم برای تصدی وزرات اقتصاد مطرح بوده و توان حل مشکلات کلان کشور در حوزه اقتصاد را دارد و می‌تواند نرخ ارز را تثبیت کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بخشی از تغییرات نرخ ارز را ناشی از بُعد روانی و اقدامات دلالان این حوزه دانست و گفت: اگر ثبات ارزی به کشور برگردد، قوت قلبی برای سرمایه‌گذاران است و آنها می‌توانند به چرخه تولید و اقتصاد کشور کمک کنند.

وی همچنین در خصوص توان مدیریتی فرزین اظهار داشت: فرزین کارنامه خوبی در زمینه مدیریت کلان دارد و با توجه به صحبت‌های او درباره ارز ۲۸ هزار تومانی امیدواریم که ثبات به بازار ارز برگردد و بتواند نابسامانی این حوزه را مدیریت کند.

به گزارش ایرنا، «محمدرضا فرزین» که روز گذشته سکاندار بانک مرکزی شده، دکترای اقتصاد داشته و عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با رتبه دانشیاری است؛ وی از سال گذشته مدیرعامل بانک ملی بوده و پیش از آن نیز رئیس هیأت مدیره بانک کارآفرین و در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ مدیرعامل آن بانک بوده است. عضویت حقیقی شورای پول و اعتبار به‌عنوان نماینده رئیس‌جمهور، عضویت در هیأت مدیره بانک کشاورزی، دبیری کارگروه طرح تحول نظام بانکی و دبیری کارگروه ارزش‌گذاری پول ملی از دیگر سوابق فرزین در حوزه پولی و بانکی است./ ایرنا

ارسال نظر